VANAVOND DE LAATSTE ATTIC VAN 2018 - Manuela Porceddu
artist, photography, editorial design, graphic design, kunst, beeldende kunst, dordrecht, manuela, porceddu, dordrecht, singel 222, kunstenaar, pictura, rotterdam, expositie,
24221
post-template-default,single,single-post,postid-24221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
The Attic Dordrecht 2018, Manuela Porceddu i.s.m. Dordrechts Museum

VANAVOND DE LAATSTE ATTIC VAN 2018

Vanavond zal alweer de laatste ‘The Attic 078’ plaatsvinden met Ton van Dalen als presenterende kunstenaar. Toen ik op voorgesprek bij Ton was heeft hij me het werk al laten zien. Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk gepresenteerd zal worden in het atelier op de Wijnstraat. Het beloofd een fijne en interessante avond te worden met een aantal van de tofste kunstenaars uit Dordt.

In 2019 staan er vier nieuwe namen op het programma, daar ben ik heel blij mee. Later meer…