ALL MY WOMAN - Manuela Porceddu
artist, photography, editorial design, graphic design, kunst, beeldende kunst, dordrecht, manuela, porceddu, dordrecht, singel 222, kunstenaar, pictura, rotterdam, expositie,
24813
post-template-default,single,single-post,postid-24813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
ALL MY WOMAN

ALL MY WOMAN

Een kleine update over All My Woman, het fotoproject wat voor mij gaat over kijken en beschouwen van #vrouwbeeld, #afgebeeld, #verhalen #archetype #stereotype #voorbeeld #muse-or-model-or-mistress #femalegaze. Al makend en vaak met trial en error krijgt het project steeds meer verdieping. Op het moment loopt het gestaag voort. Omdat ik nu vol enthousiasme een ander groot fotoproject aan het doen ben en veel op pad moet heb ik minder afspraken dan ik zou willen. Ik zoek nog steeds vrouwen die het interessant lijkt om mee te doen!

 

ALL MY WOMAN